Мовні факультативні курси кафедри філології користуються популярністю

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ минулого навчального року перейшов на нову освітню модель, в якій важливу роль відіграє вільний вибір предметів, і в якій студенти можуть зараховувати кредити, отримані під час факультативного вивчення мови, до вибіркових компонентів. Тому той, хто вивчає мову, може використати отримані знання вдвічі!

Цього навчального року на факультативні курси української, угорської як іноземної, англійської та німецької мов загалом зареєструвались 123 студенти закладу. Після успішного визначення рівня володіння мовою (А1, А2 і В1), вони починають або продовжують вивчення мови в своїх групах. Кафедрою філології у 2022-2023 н.р. усього заплановано 11 таких груп.

Бажаємо всім успіхів і все більшого знання мови, і сподіваємося, що наприкінці навчального року, як заслужений плід праці, кожен зможе отримати свій по праву сертифікат.

Нагадаємо: минулорічні мовні факультативи успішно пройшли 51 особа, які отримали сертифікати 21 вересня 2022 року. Статтю про це можете переглянути ТУТ.

Аніко Чурман-Пушкаш,

Кафедра філології

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar