«Nefelejcs». Ми не забуваємо дітей, які потребують особливого ставлення!

Студенти II-го курсу кафедри філології під час проходження педагогічної практики відвідали реабілітаційний центр «Nefelejcs», заснований у 2014 році в с. Варієво. Наші студенти ознайомилися з повсякденним життям центру під керівництвом Юдіт Зан-Фабіан, програмного директора закладу. У реабілітаційному центрі за допомогою фахівців розвиваються навички дітей з особливими потребами, на сучасних «безбар’єрних» робочих місцях, у відповідних умовах. Пріоритетним завданням закладу є сприяння повсякденному життю молодих людей та їхніх сімей, якнайкраща підготовка їх до дорослого життя.

Кафедра філології вважає важливим, щоб наші студенти були ознайомлені з інклюзивною освітою та знали, що в нашій області є заклади, які займаються дітьми, що потребують особливого ставлення, співпереживання та досвіду.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Студенти мали змогу спостерігати за діяльністю груп молодших школярів та молоді переважно з аутизмом, синдромом дефіциту уваги, труднощами в навчанні чи обмеженою рухливістю. Висловлюємо подяку керівництву реабілітаційного центру «Nefelejcs» за можливість відвідати уроки, що є важливими як емоційно, так і професійно!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar