Осінні метидочні дні у Берегові – У Берегівському опорному ДНЗ гімназії імені Каталін П. Франгепан презентували програму «Цифрові інтелектуальні ігри для дітей дошкільного віку»

Берегівська філія Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти організувала серію заходів «Осінні методичні дні в Берегові», у рамках яких 24 листопада в Берегівському опорному ДНЗ Гімназії імені Каталін П. Франгепан представили принцип роботи програми «Цифрові інтелектуальні ігри для дітей дошкільного віку» (ЦІІДДВ).

Першою присутніх привітала методист Берегівської філії Закарпатського інституту післядипломної освіти Ельза Попович.

Потім слово взяла в.о. директора гімназії імені Каталін П. Франгепан Адреа Якоб, яка розкрила деталі роботи ЦІІДДВ. Програма містить завдання, розроблені відповідно до вікових особливостей та інтересів дітей та спрямовані на розвиток навичок. ЦІІДДВ розвиває та вимірює навички в 16 сферах за допомогою 16 ігор, які містять загалом 2234 завдань різного рівня складності. Кольори казкового світу зачаровують дітей, завдяки яким малеча розвиває свою увагу. Рекомендований час щоденного використання програми становить 15 хвилин. Ігри розвивають зацікавленість дитини та шляхом мотивації до успіху заохочують її до розв’язання проблемних ситуацій.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після тренінгу присутні вихователі дитячих садків, які приїхали на зустріч із різних населених пунктів Закарпаття, мали змогу особисто оцінити можливості ЦІІДДВ та відчути всі переваги програми.

А. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar