Програма мобільності Erasmus+: Викладачка ЗУІ взяла участь на фаховій зустрічі

Днями викладачка кафедри педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладами освіти Єва Гуттерер у рамках програми мобільності Erasmus+ відвідала Інститут педагогічних наук Печського університету з метою зміцнення та розвитку професійних відносин.

Під час обміну досвідом обговорювалися питання передових технологій та методів, що можуть застосовуватися під час підготовки педагогічних кадрів, а також питання, пов’язані з пошуком і розвитком обдарованих учнів та студентів. У рамках програми викладачка ЗУІ отримала унікальну можливість зазирнути у життя Загальноосвітньої школи ім. Яноша Гарая та Початкової школи мистецтв у м. Сексард, ознайомитися з навчальною програмою базового закладу місцевого Управління освіти та сферою діяльності Майстерні з підтримки та розвитку обдарованих дітей G8, а також взяла участь у лекції Вероніки Гарас «Теорія множинного інтелекту Г. Гарднера та емоційного інтелекту». Після цього пані Гуттерер разом з іншими учасниками на чолі з директоркою закладу Бернадетт Пекарі та заступницею директорки закладу Анетт Реткеш активно дискутувала  на тему можливостей розкриття талантів, застосування теорії множинних інтелектів Г. Гарднера в класній та позакласній роботі. Окрім цього, педагоги охарактеризували основні аспекти роботи майстерні талантів, а також оцінили важливість використання сучасного обладнання під час навчального процесу.

Висловлюємо подяку Інституту педагогічних наук Печського університету за можливість, директорці Інституту д-р габілітованому Аранці Варга та габілітованому доценту ВНЗ  Анні Ренаті Дежев за сприяння в реалізації програми.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar