Студенти 4 курсу навчання спеціальності «Облік і оподаткування» продовжують активно долучатися до здобуття нових знань та навичок за рахунок можливостей неформальної освіти

Студенти – бакалаври 4 курсу під час вивчення дисципліни за вибором «Фінанси малого бізнесу» успішно завершили навчання та отримали сертифікати з курсу «ПРО Краудфандинг. Як громадським діячам та соціальним підприємцям успішно залучати кошти», який запропонований платформою масових відкритих онлайн-курсів Prometheus (автор – Ден Бортніков, ГО School of Mindful Entrepreneurship).

В сьогоднішніх умовах актуальним питанням для малого бізнесу є пошук та залучення додаткових фінансових ресурсів для реалізації своїх підприємницьких ідей. Одним із сучасних інструментів такого фінансування, що досить активно використовується у країнах із розвинутою економікою, є краудфандинг. Цей метод для реалізації конкретної бізнес ідеї або соціального проекту передбачає використання спеціалізованих цифрових платформ для приваблення фінансових ресурсів багатьох учасників. Студенти ознайомилися з найбільш популярними зарубіжними та вітчизняними краудфандинговими платформами, прикладами підприємницьких ідей, які отримали фінансування, отримали алгоритм і корисні поради щодо підготовки та супроводу потенційної заявки на таких платформах.

В умовах активної цифровізації усіх сфер економіки та суспільного життя, обізнаність із сучасними інструментами пошуку та залучення додаткових фінансових ресурсів є хорошою можливістю як заявити про себе, так і знайти потенційних партнерів і привабити додаткові кошти.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Вітаємо наших студентів з підвищенням свого професійного рівня, отриманням сучасних знань та інструментів залучення фінансових ресурсів для бізнесу!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar