Студенти-географи пройшли практику в Ужгородському район

З 3 по 7 липня 2023 року студенти бакалаврату та магістратури кафедри географії та туризму Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ взяли участь у польовій практиці на території Високогірної науково-дослідної бази та майданчика для польових практик ім. Іштвана Буцко в селі Липовець, що діє при ЗУІ.

Впродовж п’яти днів на студентів чекали насичені заходи посеред гірської місцевості Рона, під час яких збагачували свої теоретичні знання практичними навичками. Крім того, учасники отримали можливість взяти участь у двох великих походах: на гору Рона (1479 м), наступною зупинкою став водоспад Воєводін, звідки, подолавши 29 км, студенти повернулися до бази, у рамках іншого походу здійснили сходження на гору Остра (1407 м) з боку села Пашківці. Як для студентів, так і для їхніх викладачів, тиждень виявився вдалим і сповненим яскравими враженнями.

Керівництво ЗУІ всіляко сприяло проведенню польової практики, взявши на себе витрати на проїзд наших студентів протягом тижня, а також забезпечивши нас житлом на Високогірній науково-дослідній базі та майданчику для польових практик ім. Іштвана Буцко. Користуючись нагодою, висловлюємо щиру вдячність за надану підтримку!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Кафедра географії та туризму

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar