Студенти спеціальності «Туризм» взяли участь в оглядовій екскурсії

24 квітня 2024 року студенти спеціальності «Туризм» стали учасниками оглядової ексурсії.

Екскурсія розпочалася з ознайомлення з основними віхами заснування Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, яка продовжилася знайомством з основними структурними підрозділами, експозиціями та залами. Опісля учасники оглянули зал «Естергом», бібліотеку мінералів імені Єнева Баркача, читальну залу бібліотеки імені Опацоі Чере Яноша. Наступною зупинкою став 4-й поверх, де було представлено частину народного мистецтва Закарпаття, вироби березького ткацтва, а також різноманітні народні костюми та традиційні народні предмети.

Практичний тренінг продовжився відвідуванням кабінету ботаніки та зоології «Озера Надії» кафедри біології та хімії. Потім студенти оглянули філологічний кампус та мистецький відділ.

Екскурсія продовжилася у внутрішньому дворику, де студенти, серед іншого, дізналися про діяльність інших об’єктів інфраструктури ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ. Останньою точкою маршруту стала будівля Спортивно-оздоровчого центру, де екскурсовод представив присутнім спортивні зали та спеціалізовані кабінети Центру професійно-технічної освіти імені Еде Егана.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Екскурсія дала студентам можливість познайомитися з навчальним закладом та його структурними підрозділами через призму роботи екскурсовода, а студенти змогли відпрацювати майстерність проведення внутрішньої екскурсії.

Сподіваємося, що оглядова екскурсія збагатила студентів корисним досвідом і водночас зацікавила їх стосовно кар’єри екскурсовода.

Туристично-інформаційний центр «Ракоці-тур»

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar