Традиційний Волейбольний Турнір

17 березня 2024р. на базі спортивно-оздоровчого центру ЗУІ  в рамках «Тижня Ракоці» пройшов V –ий традиційний волейбольний турнір. В даних змаганнях прийняло участь п’ять команд : ЗУІ ім. Ференца Ракоці II ,ВК Минай, ВК Чоп, команда з Берегова та Батєва. Змагання проходили по коловій системі , всі команди провели між собою очні зустрічі, всього було проведено десять ігор. Суперники добре знають один одного , зустрічались між собою вже не один раз , тому всі старались перемогти, а якщо цього не ставалось то хоча б показати хорошу, змістовну гру.

 Але, якщо говорити відверто, явними фаворитами турніру були команди ВК Минай та ВК Чоп. Між ними і велась гостра , дуже цікава гра, обидві команди старались перехопити ініціативу в свої руки, заставити суперника помилятись і таким чином виграти зустріч. Це краще вдавалось команді ВК Минай , особливо це було відчутно в другій партії, і завдяки цьому вони змогли перемогти з рахунком 2:0 на свою користь і в загальному заліку стати чемпіонами турніру.

Результати ігор:

1. ЗУІ Берегово 0:2
2. ВК Чоп Батєво 2:0
3. ВК Минай Берегово 2:0
4. ЗУІ ВК Чоп 2:0
5. ВК Минай Батєво 2:0
6. Берегово ВК Чоп 0:2
7. Батєво ЗУІ 0:2
8. ВК Минай ВК Чоп 0:2
9. Батєво Берегово 2:0
10. ВК Минай ЗУІ 2:0

Три команди Берегово, Батєво та ЗУІ набрали однакову кількість очок, по колу перемогли один одного, тому організаторам змагань прийшлось рахувати  здобуті очки  команд між собою. Кращий показник виявився в команді Берегова, потім ЗУІ і на кінець Батєва, тому призові місця розподілились таким чином:

  1. ВК Минай
  2. ВК Чоп
  3. Берегово
  4. ЗУІ
  5. Батєво

Вітаємо чемпіонів та призерів з спортивними досягненнями , іншим командам удосконалювати свою спортивну майстерність , щоб в наступному році відібрати чемпіонське звання від ВК Минай. До нової зустрічі.

Директор СОЦ
А. Д. Візавер

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar