У червні 2023 року 11 осіб склали мовний іспит ECL у Берегові

З 2016 року Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ співпрацює з Центром мовних іспитів ECL, що функціонує на базі Центру іноземних мов Печського університету, як місце проведення мовних іспитів за кордоном. У рамках угоди між двома установами міжнародні сертифікати ECL можна отримати і в Берегові. Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ може похизуватися висококваліфікованим викладацьким складом, які здатні оцінити рівень володіння мовою на всіх рівнях: A2, B1, B2 та C1. Викладачі, які приймали іспити, повинні були оновити свої ліцензії до 14 лютого 2023 року, більшість з них зробили це.

Екзаменаційний центр ECL ЗУІ імені Ференца Ракоці II оголосив черговий екзаменаційний період із терміном подачі заявок до 11 травня 2023 року, на який загалом подали заявки 11 осіб. 9 червня 2023 року 1 особа склала комплексний мовний іспит з німецької мови рівня В1. Наступного дня, 10 червня, 2 особи склали комплексний іспит з угорської мови на рівні В2 та 8 осіб перевіряли свої мовні знання на рівні В2 з англійської мови, з них 6 осіб склали комплексний іспит, 1 особа склала лише письмовий тест. і 1 особа склала лише усний тест.

Результати мовного іспиту будуть оприлюднені через чотири календарних тижні, про що всі учасники будуть проінформовані співробітниками Екзаменаційного центру ECL ЗУІ імені Ференца Ракоці II. Після отримання сертифікатів поштою їх можна буде забрати.

Екзаменаційний центр ECL ЗУІ імені Ференца Ракоці II дякує вам за вибір екзаменаційного центру Берегова.

Ми щиро вітаємо абітурієнтів на наш наступний екзаменаційний період, реєстрація на який завершується 31 серпня 2023 року, а дати мовних іспитів – 29 і 30 вересня.

Додаткову інформацію можна знайти на сайті університету Ракоці у конкурсі на мовний іспит ECL.

Наталія Вароді,
керівниця Екзаменаційного центру ECL ЗУІ імені Ференца Ракоці II

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar