У ЗУІ ім. Ф. Ракоці америнканський лектор проведе цілий семестр

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ підтримує тісні міжнародні зв’язки з вищими навчальними закладами кількох країн, а також реалізує наукові програми.

Відтак, у рамках співпраці з Ніагарським університетом, за сприяння Почесного консула Угорщини в Західному Нью-Йорку д-ра Петера Форгача, який вже понад десять років опікується участю наших студентів у навчальній програмі «Calasanctius», у другому семестрі 2022/2023 навчального року 32 студенти ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ взяли участь у програмі «Туризм та готельно-ресторанний бізнес». Одним із викладачів курсу був професор кафедри менеджменту готельного бізнесу, спорту та туризму Ніагарського університету, директор Ніагарського глобального науково-дослідного інституту туризму Курт А. Стахура, який раніше очолював Лас-Вегаський університет Невади в Сингапурі (UNLV-Singapore). Наприкінці реалізації програми 5 студентів отримали запрошення взяти участь у роботі літнього табору у м. Філлмор (США).

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Професор Стагура проведе осінній семестр 2023-2024 навчального року в нашому закладі, читатиме лекції студентам кафедр філології, географії та туризму, історії та суспільних дисциплін, обліку і аудиту та Гуртожитку імені Кельчеї, а також проводитиме заняття з англійської мови у рамках мовних курсів, організованих ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

Наталія Вароді,
директорка Навчально-консультаційного центру

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English