Університет Ніагара та Інститут Ракоці спільно організували курс «Туризм і готельно-ресторанна справа»

Університет Ніагара з США та Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ спільно започаткували курс «Туризм і готельно-ресторанна справа» для студентів Кафедри географії і туризму, а також відділення англійської філології.

16 лютого, в перший день курсу до програми долучилися онлайн студенти Університету Ніагара.

Присутніх привітала Наталія Вароді, керівник Центру перед- та післядипломної освіти.

«Я дуже радий, що ми зробили перший крок до успішної співпраці. Надіюся, що ми зможемо співпрацювати й у сфері освіти та науки. Також надіюсь на те, що в Україні незабаром закінчиться війна і матимемо можливість зустрітися віч-на-віч»,

– виділив Іштван Черничко, ректор Інституту Ракоці.

Після цього присутнім представився Курт А. Стагура, професор Кафедри Готельно-ресторанної справи, спорту і менеджменту туризму Університету Ніагара, директор Ніагарського науково-дослідного інституту глобального туризму, і Еліза Гайду, випускниця Університету Ніагара.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

«З допомогою Уряду Угорщини ми маємо такі стипендіальні програми, завдяки яким угорські студенти мають можливість навчатися в американському університеті. Дуже приємно, що ми можемо співпрацювати, обмінюватися досвідом з інститутом Ракоці»,

– сказав Петер Форгач, почесний консул Угорщини в Західному Нью-Йорку.

Після привітань почалася робота: викладачі і студенти обмінялися ідеями. Метою п’ятигодинного курсу було заохочення студентів інституту до самоосвіти у сфері англійської професійної мови і до побудови відносин,  а також до розвитку у сфері туризму і готельно-ресторанної справи. Вкінці курсу кожному учаснику буде вручено сертифікат на англійській мові.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English