Відбулася церемонія нагородження першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з географії та туризму

27 та 28 лютого в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ за організації кафедри географії та туризму відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з географії та туризму. У рамках конкурсу студентам потрібно розв’язати комплекс тестових завдань з фахової диспицліни, що оцінюються за 100-бальною шкалою.

На церемонії вручення дипломів, що відбулася 6 березня, троє студентів, які набрали найбільшу кількість балів у першому етапі олімпіади, отримали свої заслужені нагороди.

З вітальним словом до присутніх звернувся завідувач кафедри географії та туризму Йосип Молнар.

«Уже стало традицією, що наша кафедра організовує перший етап щорічної Всеукраїнської олімпіади з географії та туризму. У попередні роки це означало, що переможці першого етапу мали змогу представляти наш навчальний заклад у другому турі олімпіади в Києві. Однак у нинішній ситуації це неможливо, але ми все ж таки вирішили перевірити їхні знання»,

– наголосив він.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після вітальної промови Йожеф Молнар та заступник завідувача кафедри Тібор Іжак вручили заслужені нагороди. Перше місце у першому турі Всеукраїнської олімпіади з географії посіла Емілія Молнар, друге – Золтан Ференці, третє – Шандор Гіді. У першому етапі Всеукраїнської олімпіади з туризму золоту медаль виборов Ріхард Шимон, друге місце посіла Вікторія Сідун, а третє дісталося Вівіен Полнер.

Вітаємо переможців та всіх, хто взяв участь у конкурсі!

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar