Відбулася чергове засідання Вченої Ради

24 листопада відбулося чергове засідання Вченої ради ЗУI iм. Ференца Ракоцi II, яка складається з 46 членів.

Степан Черничко, ректор закладу, представив питання порядку денного викладачам та працівникам. Присутнi одноголосно схвалили ці пункти.

На початку засідання ради завідувач спеціалізованної служби здоровˈя ЗУI iм. Ференца Ракоцi II, Наталія Гайдош поінформувала присутніх про діючі норми епідеміології та вакцинації.

Проректор iнституту, Дюло Фодор повідомив, що в закладi буде створена нова приймальна комісія. Новим секретарем приймальної комісії ЗУI iм. Ференца Ракоцi II став Аттіла Товт, а секретарем приймальної комісії Фахового коледжа ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ — Єлізавета Кноблох.

Андрій Моца, юрист iнституту та Іван Силадiй доцент, поінформували присутнiх про освiтнi програми нових курсів.

Ректор Степан Черничко доповів про поточний стан процесу акредитації навчальних програм.

Наступне питання порядку денного представив Імре Сакал, про результати системного рейтингового оцінювання науково-педагогічних працівників. Ректор звернув увагу на те, що викладачi та дослідники з низькими балами отримають попередження.

Секретар Вченої ради, Олександр Бергхауер інформував присутніх про зміни і доповнення у деяких положеннях ЗУІ , а Дюло Фодор – про встановлення еквівалентності документів про освіту, що видані за кордоном деяких працівників ЗУІ.

На засіданнi Вченої ради д-р. Єлизавета Барань (Українське відділення кафедри філології), д-р. Наталія Вароді (кафедра історії та суспільних дисциплін), та д-р. Шандор Генці (кафедра географії та туризму) прийняли вчене звання доцента, якi було присвоєнi 27 вересня.