Викладач кафедри обліку і аудиту виступив перед фермерами з доповіддю про планування сімейного та бізнес-бюджету та дав рекомендації щодо розрахунку прибутковості

2 серпня 2023 року за спільної ініціативи організацій «Доркас Україна» та «Про Агрокультура Карпатіка» у Чорному Потоці та Великій Доброні з лекцією виступив викладач Закарпатського угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ Габор Потокі.

Метою лекції було надати практичні поради фермерським господарствам, що отримують грантову підтримку. В рамках заходу учасники збагатилися досвідом, який допоможе їм навести лад у фінансах сім’ї та власної справи, а також отримали цінні рекомендації, які стануть у нагоді при подачі заявки на участь у грантових програмах. Основою для будь-якої заявки є правильно та чітко сформульований бізнес-план, що включає в себе бюджет та звіт про рух грошових коштів (cash flow).

Нагадаємо, завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Роберт Бачо раніше теж виступав з презентацією, яка стосувалася проблематики, що розглядалася у рамках цього заходу. Щиро дякуємо організаторам за запрошення, а також за те, що завдяки нашій лекції фермери Закарпаття отримали цінні знання, які допоможуть їм стати успішними в плані професійного зростання. Висловлюємо сподівання, що такі заходи проводитимуться і в майбутньому.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar