Викладачі Центру мовної екзаменаційної системи ECL Закарпатського угорського Інституту імені Ференца Ракоці ІІ склали онлайн іспит

З 2016 року Закарпатський угорський інститут є місцем проведення іспиту Пейчського центру мовної екзаменаційної міжнародної системи ECL.

У Берегові п’ять разів на рік є можливість складати мовний іспит ECL з англійської, угорської, німецької і російської мови рівня A2 (базовий), B1(середній), B2 (прсунутий) і C1 (професійний).

Є можливість скласти комплексний іспит або зареєструватися на частковий іспит: усний або письмовий. Подати заявку може особа, якій до здачі іспиту вже виповнилося 14 років.

Важливі обов’язки мають не тільки особи, які бажають скласти екзамен, але й фахівці, які приймають їх. Крім наявності професійної кваліфікації та знання вони щороку складають мовний онлайн іспит ECL на всіх рівнях (A2, B1, B2 та C1). Це є умовою приймання мовних іспитів у даному році.

Пейчський центр мовної екзаменаційної міжнародної системи ECL  з 24 січня по 14 лютого 2023 року зробив доступним онлайн-інтерфейс для складання іспиту викладачів, які прийматимуть екзамени протягом року. Для них ця можливість є безоплатною.

Висловлюємо подяку за те, що іспит закарпатських викладачів є безкоштовним.

На екзамені брали участь фахівці, які прийматимуть іспити з англійської, німецької та угорської мови. Цього року курси з російської мови не організовано.

На іспиті брало участь семеро викладачів центру мовної екзаменаційної системи ECL Закарпатського угорського Інституту імені Ференца Ракоці ІІ. З ним двоє успішно склали іспит з двох мов.

Керівництво Центру мовної екзаменаційної системи ECL Закарпатського угорського Інституту імені Ференца Ракоці ІІ висловлює свої вітання з нагоди успішних екзаменів.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Викладачі з успішно складеним іспитом готові до приймання мовних екзаменів ECL  з англійської, німецької, російської мови рівня A2, B1 і C1 (31 березня 2023 року), а також  з англійської, німецької і російської мови рівня В2 (1 квітня 2023 року). Подати заявку на складання іспиту можна до 2 березня.

Найближчі дати мовних іспитів ECL:

Мова та рівень Термін подачі заявки Дата іспиту
1. Aнглійська A2, B1, C1

Німецька A2, B1, C1

Російська B1, C1

2 березня. 31 березня
2. Aнглійська, німецька, російська B2 2 березня 1 квітня

Про дати мовних екзаменів ECL 2023 року можна дізнатися ТУТ.

Про вартість і платіжні реквізити  мовних екзаменів ECL можна дістати більше інформацій ТУТ.

Оголошення мовних екзаменів 2023 року можна знайти ТУТ, а реєстраційний формуляр – ТУТ.

Наталія Вароді

Центр мовної екзаменаційної системи ECL Закарпатського угорського Інституту імені Ференца Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar