Завідувач кафедри обліку і аудиту взяв участь в опонуванні дисертації

Докторською школою Міжнародних відносин і політичних наук Будапештського університету Корвінус 7 грудня 2023 року відбувся публічний захист PhD дисертації здобувача закарпатського походження Норберта Фейєша.

Завідувач кафедри обліку і аудиту Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, Роберт Бачо отримав запрошення від відомого угорського економічного університету для оцінки наукового рівня дисертації шляхом участі в публічному захисті (в дистанційній формі). Тема дисертації: «Роль ресурсів розвитку Угорщини та ЄС у економіку Закарпаття для забезпечення транскордонних взаємовідносин та міждержавної політики України».

«Тема була дуже актуальною і привертала увагу ще тоді, коли я вперше познайомився з роботою, на захисті здобувач довів, що він глибоко обізнаний у цій сфері нашого краю, що випливало з його особистого досвіду, а також економічного та геополітичної обізнаності»

– оцінив Роберт Бачо, який міг брати участь у захисті онлайн.

Ми хочемо привітати Норберта з його високоякісною науковою роботою та побажати йому успіхів у навчанні та особистому житті!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar