Здобувачі освіти кафедри обліку і аудиту відвідали науковий захід

11 травня 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти освітніх програм «Облік і оподаткування», «Фінансова безпека» й «Міжнародний облік  і оподаткування» взяли участь у науковій дискусії «Стежками Андраші, Келчеї та Петефі через призму історії 200-річної давнини».

Цей захід здобувачі освіти відвідали у рамках роботи наукових гуртків кафедри обліку і аудиту:  «Дослідження облікових, фінансових та економічних аспектів функціонування суб’єктів господарювання на мікро-, мезо- та макроекономічному рівнях»  та «Розвиток обліку, аналізу, аудиту та вдосконалення оподаткування в контексті інтеграції України в міжнародне співтовариство».

Метою відвідин заходу є здобуття навичок наукової роботи, залучення обдарованих здобувачів освіти до науково-дослідної діяльності, розширення кругозору та ерудиції, створення умов для творчого зростання у процесі навчання для майбутньої професійної діяльності та кар’єрного росту. У результаті роботи наукових гуртків реалізується поглиблення знань їх учасників щодо інноваційних методів та технологій в навчальному процесі, направлених на інтеграцію науки і практики.

Здобувачі освіти ознайомилися із низкою цікавих доповідей актуальної тематики від провідних іноземних і вітчизняних науковців, зокрема відмітили відмінну організацію заходу та теплу дружню атмосферу, які стали справжнім простором для творчості, радості від спілкування та надихали до наукового пізнання.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar