«Знання мов – справжній скарб» – На кафедрі філології вручили сертифікати з проходження мовних курсів

Щороку кафедра філології ЗУІ надає можливість студентам вивчати англійську, українську, німецьку та угорську мови як іноземні на рівнях А1, А2, В1, В2 у рамках факультативних курсів.

11 вересня 41 студент, які успішно склали іспити, отримали свої сертифікати, що засвідчують рівень мовної компетенції з тієї чи іншої іноземної мови.

Церемонію вручення сертифікатів відкрила завідувачка кафедри філології Аніко Берегсасі.

«Корисні справи, за реалізацію яких береться інститут, сприймаються як належне, часом навіть не замислюємося над тим, скільки можливостей для нас відкривають наші знання і вміння. Чим більше мов ми знаємо, тим більше світ для нас відкритий, тим більше можливостей ми маємо. Але для того, щоб оволодіти цими знаннями, треба наполегливо працювати. Ви можете назвати себе щасливчиками, адже маєте можливість вивчати мови безкоштовно, і ми раді, що багато хто з вас скористався нею»,

– наголосила вона.

За її словами, згідно з регламентом ЗУІ, студенти мають право подати заяву на перезарахування прослуханих мовних курсів замість вибіркових дисциплін. Наостанок закликала усіх присутніх продовжувати вдосконалювати свої знання з іноземних мов.

Опісля цього студенти отримали свій плід наполегливої праці – свої мовні сертифікати.

Вітаємо усіх з досягненнями!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. К.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar