4 тур футзальної ліги

15 грудня 2023 р. пройшов 4 тур змагань з футзалу на приз ім. Ф. Ракоці ІІ. Було проведено три зустрічі, які проходили в гострій спортивній боротьбі.

Першими на поле вийшли команди ЗУІ та Кідьош. Гра проходила в гострій спортивній боротьбі. Команді Кідьош вдалося забити швидкий гол і можна говорити про те , що вони в деякій мірі впевнено контролювали гру . Здавалось цією ініціативою вони будуть володіти протягом всієї гри. Однак юні футболісти ЗУІ зуміли переломити хід гри, почали створювати гострі моменти і незабаром змогли зрівняти рахунок. Після цього команда ЗУІ продовжила руйнувати атаки футболістів Кідьош і гостро контратакувала суперника завдяки чому зуміла забити другий гол. Гра закінчилась з рахунком 4:2 на користь ЗУІ.

Гра між командами Правий Берег та Берегово  також була досить цікавою, тримала інтригу до кінця зустрічі, фактично обидві команди мали шанс виграти зустріч.

Завжди в рахунку вели футболісти Берегова, а суперник наздоганяв їх. В кінці зустрічі Правий Берег провів ряд гострих атак, мав прекрасні можливості, особливо в кінці зустрічі зрівняти рахунок, але свій шанс упустили і гра закінчилась з рахунком 2:3 на користь Берегова.

Третя гра була між командами Батєво та Перехрестя. Було зрозуміло що обидві команди будуть грати дуже активно і старатись перемогти , адже виграш любої команди забезпечував їм перше місце в турнірній таблиці. Команда Перехрестя грала більш злагоджено , проводила гострі, комбінаційні атаки, які футболісти Батєва не завжди змогли відбити. Все це далося в знаки, тому результат був закономірним 5:1 на користь Перехрестя, які з 10 очками очолили турнірну таблицю.

Остання гра між командами Гут-Гат – Спарта не відбулася.

Список бомбардирів очолює Огар Р.(Спарта) – 8 голів.

Турнірна таблиця після 4 туру має такий вигляд:

№ п/п Команди Ігри Виграш Нічия Програш М’ячі Очки Місце
1. Перехрестя 4 3 1 15:7 10 І.
2. ЗУІ 4 2 2 12:11 6 ІІ.
3. Берегово 3 2 1 8:9 6 ІІІ.
4. Спарта 3 1 1 1 16:14 4 4
5. Батєво 3 1 1 1 7:8 4 5
6. Правий Берег 3 2 1 8:9 2 6
7. Кідьош 4 1 3 11:19 1 7

Наступний тур відбудеться  20 грудня 2023р. за таким графіком:

  • Батєво – Берегово
  • ЗУІ – ГУТ_ГАТ
  • Правий Берег-Спарта
  • Кідьош – Перехрестя

А. Д. Візавер
Директор ОСЦ ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar