Акредитація освітньої програми (ОП) Середня освіта (Географія) у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ

З 30 січня по 1 лютого 2024 р. у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ проходила акредитація ОП «Середня освіта (Географія)» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.07 Середня освіта (Географія) з використанням технічних засобів відеозв’язку.

Експертна група провела зустрічі з гарантом та авторами відомостей про самооцінювання ОП «Географія»; з керівником та менеджментом закладу; з науково-педагогічними працівниками, які задіяні до реалізації ОП; зі здобувачами освіти денної та заочної форм навчання, які навчаються на ОП; з роботодавцями; з представниками студентського самоврядування. В рамках акредитаційної експертизи 30 січня проходила відкрита зустріч до якої могли залучитися всі бажаючі. Кафедра географії та туризму висловлює вдячність експертам за професійну роботу, а також всім співробітникам та здобувачам, які доклали свої зусилля до проходження візиту експертної групи!