Берегівський ліцей імені Габора Бетлена мав змогу отримати комп’ютерну техніку

31 серпня Берегівський ліцей імені Габора Бетлена отримав комп’ютерне обладнання в рамках програми «Інноваційні освітні технології в угорських навчальних закладах Закарпаття». Проект підтримали Фонд Бетлена Габора та Фонд національного співробітництва за участі Дитячої фундації Маріапоч та Благодійної фундації Закарпатського угорського інституту.

В останні роки в результаті технологічних і соціальних змін, особливо після пандемії, використання цифрових інструментів стає все більш необхідним і в освіті. Крім того, реформа Нової української школи також мала на меті модернізувати освітні вимоги відповідно до світових очікувань.

У рамках проекту дев’ять навчальних закладів Берегівського району отримали підтримку, серед іншого вони отримали ноутбуки, проектори, принтери та комп’ ютерні миші, за допомогою яких як учні, так і вчителі можуть використовувати сучасні інструменти у процесі навчання-викладання.

Директор ліцею Арпад Сабов висловив вдячність прибічникам за надану допомогу, а потім показав присутнім частину будівлі навчального закладу, що будується.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar