Фаховий коледж ЗУІ та гімназія ім. Каталін П. Франгепан отримав комп’ютерну техніку

Благодійний фонд «За Закарпатського угорського інституту» спільно з благодійним фондом «За дітей міста Маріяпоч» долучилися до реалізації проєкту «Інноваційні освітні технології в навчальних закладах Закарпаття з угорською мовою навчання».

Мета проєкту – забезпечити навчальні заклади Берегівщини з угорською мовою навчання найсучаснішими технічними засобами, які допоможуть викладачам подавати навчальні матеріали в цифровому форматі, а учням – опановувати знання за допомогою найсучасніших інструментів диджіталізації. Крім того, програма підтримки має на меті сприяти навчальним закладам, їхнім керівникам та вчителям у проведенні освітніх заходів з використанням цифрових технологій – як у рамках традиційного, очного навчання, так і під час дистанційого навчання та уроків позакласного формату.

У рамках проєкту 9 навчальних закладів Берегівського району отримають комп’ютерне обладнання (ноутбук, проєктор, принтер, комп’ютерну мишку). Програма реалізується за підтримки ЗАТ «Фонд ім. Габора Бетлена» та Фонду національного співробітництва.

10 жовтня директорка благодійного фонду «За Закарпатський угорський інститут» Тюнде Товт передала вищезгадане комп’ютерне обладнання директорці Фахового коледжу ЗУІ Катерині Шовш та в.о. директора Гімназії ім. Каталін П. Франгепан Андреї Якаб, побажавши учням навчальних закладів успішного навчального року.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar