Футзальний турнір на приз ім. Ф. Ракоці ІІ завершено

29 грудня 2023 року на базі оздоровчо-спортивного центру ЗУІ пройшов останній тур футзальгого турніру.

Крім першого місця, 2-3 місце мало вирішуватись в останньому турі, тому всі чекали на результат двох ігор між Берегово – ЗУІ та Батєво – Спарта. Більше шансів було у Спарти , вони випереджали ЗУІ і Берегово на одно очко. Гра між ЗУІ та Берегово розпочалася дуже жваво, обидві команди прагнули до перемоги , між іншим команді Берегово потрібна була лише перемога, а ЗУІ достатньо було нічийного результату , щоб випередити Берегово і зайняти третю сходинку в турнірній таблиці. Але на жаль менш досвідченні футболісти ЗУІ не змогли перебороти свої хвилювання, внаслідок чого часто помилялися і це далося взнаки , що привело їх до поразки з рахунком 5 :1, а разом із тим дозволили команді суперника вийти на претю позицію турнірної таблиці.

Всі думали, що гра між Батєво та Спартою буде більш компромісною, футболісти Батєва в разі перемоги теоретично теж могли претендувати на призове місце в разі перемоги. Однак ігреки Спарти, а в її складі багато бувших хороших гравців, які мають великий досвід у таких іграх, спокійно контролювали хід гри, проводили гострі контратаки і вміло захищались. Це дало їм змогу впевнено перемогти з рахунком 4:2 і зайняти в підсумку друге місце. Інші дві гри між Кідьош – ГУТ_ГАТ та Перехрестя – Правий Берег по суті вже не впливав на розподіл мість в турнірній таблиці. Результати цих двох ігор: Кідьош – Гут-_Гат  4:6, Перехрестя – Правий Берег 5:2.

Турнірна таблиця після всіх турів має такий вигляд

№ п/п Команди Ігри Виграш Нічия Програш М’ячі Очки Місце
1. Перехрестя 6 5 1 31:11 16 І
2.  Спарта 6 4 1 1 29:21 13 ІІ
3. Берегово 6 4 2 19:16 12 ІІІ
4. ЗУІ 6 3 3 19:18 9 4
5. Батєво 6 2 1 3 17:17 7 5
6. Правий Берег 6 2 4 14:26 2 6
7. Кідьош 6 1 5 14:34 І 7

Після закінчення змагань відбулося нагородження учасників, як в командному заліку так і в особистих номінаціях. Переможці були нагороджені грамотами, медалями, кубками, а чемпіон крім цього ще перехідним кубком, яким будуть володіти до наступних змагань.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Особисті номінації:

  • «Кращий бомбардир»  – Сігеті С. Перехрестя
  • «Кращий  гравець» – Огар Р. Спарта
  • «Кращий воротар» – Тор  Є. ЗУІ ім.Ф. Ракоці II

До зустрічі в наступному році!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar