ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ візьме участь на Міжнародній виставці освіти «Educatio»

24-та Міжнародна виставка освіти «Educatio» розпочинає свою роботу 11 січня, де буде представлено понад 150 експонентів. Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ втретє візьме участь у найбільшій освітянській виставці Угорщини.

Захід організовують Міністерство культури та інновацій, Департамент освіти та Національна конференція студентських самоврядувань (НКСС). Щороку ця грандіозна подія має великий успіх.

Організатори наголошують, що відвідувачі зможуть ознайомитися з пропозиціями майже всіх угорських вищих навчальних закладів, а також можуть отримати консультаційну допомогу у питаннях побудови кар’єри. Окрім закладів вищої освіти Угорщини, на виставці також будуть представлені університети Карпатського басейну та інші іноземні ВНЗ.

Зустріч вищих навчальних закладів проходитиме з 11 по 13 січня у виставковому центрі «Гунгекспо» в Будапешті. Метою виставки є налагодження зв’язків між вищими навчальними закладами України та зарубіжжя, зі студентами та викладачами.

Участь у заході безкоштовна, за умови проходження попередньої реєстрації. Заявки на реєстрацію приймаються на сайті виставки.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar