«Я стану вихователькою» – У ЗУІ ім. Ракоці ІІ проходить творчий конкурс та Фахові дні дошкільної освіти

З 11 по 14 березня кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладом освіти Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ організовує Фахові дні дошкільної освіти, в рамках яких відбудеться творчий конкурс для студентів спеціальності «Дошкільна освіта» «Я стану вихователькою».

Церемонія відкриття заходу відбулася 11 березня. З вітальним словом до гостей звернулася викладачка кафедри Єва Габода.

«Серія заходів, яка організовується з метою створення усталеної традиції, дає студентам спеціальності «Дошкільна освіта» можливоість ще більше проявити себе, свої творчі здібності та спробувати подати виклики, з якими доведеться зіткнутися, працюючи з малечею у дошкільному навчальному закладі»,

– зауважила заступниця завідувача кафедри Єва Гуттерер.

Наостанок Єва Габода представила учасникам програму серії заходів, що триватиме упродовж тижня, а також членів журі – Ілону Гаврилюк, Єву Гуттерер, Емьовку Бергхауер-Олас та Андрею Якоб, Єву Габоду, Єву Чопак та Крістіну Молнар.

Протягом тижня студенти 1-3 курсів створюватимуть ілюстрації до казок, лялькові вистави, інсценізації народних ігор та розв’язуватимуть різноманітні ситуативні задачі.

Оголошення результатів творчого конкурсу «Я стану вихователькою» відбудеться в останній день Професійні дні дошкільної освіти, а саме 14 березня.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

A. K.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar