Кафедра обліку і аудиту прийняла участь у міжнародних заходах

21-22 жовтня 2021 року кафедра обліку і аудиту ЗУІ виступила співорганізатором Першої міжнародної науково-практичної конференції «Публічне управління та адміністрування на сучасному етапі державотворення».

Основними організаторами заходу були Київський національний торговельно-економічний університет та науково-дослідницька академія Індії (FATER Academy of India, FAI). Конференція проводилася в межах заходів до дня святкування 75-річчя Київського національного торговельно-економічного університету.

На онлайн-заході, який модерувала д.е.н., професор,  віце-президент FAI Пойда-Носик Н.Н., було висвітлено актуальні питання та надано практичні рекомендації щодо реформування державного управління та адміністрування, визначення сучасних механізмів прийняття та реалізації ефективних управлінських рішень на державному, регіональному та місцевому рівнях, підготовки фахівців державного управління з питань європейської інтеграції, впровадження цифрової концепції економіки в державі. Конференція стала корисним заходом для всіх, що дало можливість поспілкуватися один з одним, поділитися успішним досвідом і під час цієї зустрічі.

Серед основних доповідачів виступив стратегічний партнер кафедри з Австралії – Mr. Abdy Taminsyah, засновник і президент компанії MonsoonSIM, розробник платформи бізнес-симуляції та діджітал-навчання MonsoonSIM.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English