Кафедра обліку і аудиту провела зустріч із здобувачами для обговорення освітніх програм

18 березня відбулася зустріч із здобувачами для обговорення освітніх програм бакалаврського рівня 071 “Облік і оподаткування”, 072 “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінансова безпека)” та магістерського рівня  071 “Облік і оподаткування (Міжнародний облік і оподаткування)”. На зустрічі були присутні викладачі та здобувачі освітніх програм та представники студентського самоврядування.

Відкрив засідання завідувач кафедри облік і оподаткування, гарант освітньої програми бакалаврського рівня 071 “Облік і оподаткування” д.е.н., проф. Бачо Р.Й., наголосивши у своїй промові на важливості постійного вдосконалення організації навчання, методів викладання та освітніх компонентів. Крім того, Роберт Йосипович докладно проінформував про цілі та зміст своєї освітньої програми, а також стратегію її розвитку. Виступили також гарант освітньої програми магістерського рівня 071 “Облік і оподаткування (Міжнародний облік і оподаткування)” к.е.н., доц. Макарович В.К. та гарант освітньої програми бакалаврського рівня 072 “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінансова безпека)”  д.е.н., проф. Пойда-Носик Н.Н.

Слово отримали представники студентського самоврядування, які поцікавилися яким чином на обговорюваних освітніх програмах проходить виробнича практика. Здобувачі магістерського рівня, які проходили практику навчаючись на бакалавраті, поділилися власним досвідом перебування на підприємствах, описали наскільки корисно та цікаво було зануритися у справжню ділову атмосферу бізнесу.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

До обговорення освітніх програм активно підключилися здобувачі. Представники окремих курсів надали свої пропозиції щодо оновлення освітніх компонентів та покращення організації навчального процесу, які будуть ретельно розглянуті групами забезпечення на чолі з гарантами та максимально враховані при внесенні чергових змін до освітніх програм.

Дотримуючись студентоцентрованого підходу, у тісній співпраці, викладачі та здобувачі разом вибудовують сучасну, змістовну та ефективну траєкторію розвитку освітніх програм кафедри обліку і аудиту.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar