Кафедра педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладами освіти організувала навчальну екскурсію

У рамках педагогічної практики студенти спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» взяли участь в екскурсії до Гімназії ім. П. Каталін Франгепан та Верхньо-Тисянських філій Угорської школи народної творчості «Туліпан Танода».

Під час візиту до закладів (смт. Буштино, с. Тересва, с. Кобилецька Поляна, с. Ділове, Ясиня) в.о. директора гімназії ім. П. Франгепана Андреа Якаб ознайомила студентів з особливостями функціонування мережі закладів освіти, а регіональні керівники навчальних установ представили регіональні особливості та потреби. В ході зустрічі замісник завідувача кафедри, завідувачка відділом практики Єва Гуттерер розглянула з представниками закладів перспективи співпраці у сфері педагогічних практик та провела переговори щодо їхньої організації.

Студенти мали можливість зазирнути у повсякденне життя дитячого садка та насолодитися природою сільської місцевості в рамках неформальної програми.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar