Концерт живої музики «Духовний міст» з участю Андреї Варнодь на користь ЗУІ

Рух «Музична магія» спільно з Асоціацією музичних та художніх шкіл Угорщини у співпраці з Угорською реформатською службою допомоги, із залученням музичних та мистецьких шкіл Угорщини, приєднується до девізу програми допомоги «Міст за Закарпаття».

Будуючи духовні мости посередництвом музики, рух започатковує загальнодержавну ініціативу для закарпатських студентів, зокрема для вихованців Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ.

8 квітня о 18.00 годині за середньоєвропейським часом упродовж шістдесяти хвилин одночасно залунають музичні інструменти у рамках концерту в усіх музичних школах, виражаючи своє співчуття і підтримку тим, хто проживає на Закарпатті. У концерті братимуть участь учні, вчителі й батьки.

Цього дня о 18.00 годині за середньоєвропейським часом піаністка Андрея Варнодь, лауреатка премії Ференца Ліста, приєднається до Facebook-сторінки руху «Музична магія» із зали Естергом Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ (м. Берегово) і запросить до урочистого концерту музичні школи Угорщини. Президент Асоціації музичних і художніх шкіл Угорщини Чаба Ембер виступить із заключним актордом. Кошти зі скриньок для збору коштів, розміщених на концертних майданчиках, разом із фото- та відеоматеріалом про концерт відправлять на Закарпаття за сприянням Угорської реформатської служби допомоги.