Медична служба ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ змінила локацію

Медична служба Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ прийматиме студентів та викладачів у більш сучасних умовах. Оновлений медпункт знаходиться на першому поверсі нового гуртожитку, в аудиторії 109, доступ до якої є безперешкодним та безбарєрним.

У медичній службі працює досвідчена медсестра з відповідною кваліфікацією Наталія Гайдош, яка завжди готова прийти на допомогу та в разі потреби надати першу медичну допомогу, а також провести сестринські маніпуляції (вимір артеріального тиску, рівня глюкози, температури, обробка ран). Ще однією важливою частиною її роботи є проведення роз’яснювальної роботи серед студентської спільноти навчального закладу щодо важливості ведення здорового способу життя, необхідності вжиття профілактичних заходів для уникнення розвитку хронічних та інфекційних хвороб.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Служба працює у будні з 8:00 до 17:00 (за к.ч), куди можуть звернутися співробітники та студенти ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ у разі виникнення необхідності отримати медичну допомогу. У неробочий час з медсестрою інституту можна зв’язатися за наступними контактами: e-mail: medsluzhba@kmf.org.ua; тел.: +380 99 948 3192.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar