На кафедру обліку і аудиту завітали викладачі по програмі «Маковец»

У рамках програми академічної мобільності «Маковец» на кафедру обліку і аудиту завітали іноземні викладачі  з метою забезпечення інтернаціоналізації вищої освіти та розширення наукової діяльності.

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ, у тому числі й кафедра обліку і аудиту, підтримує наукові партнерські зв’язки із багатьма національними та закордонними закладами вищої освіти. Протягом останніх тижнів викладачі Угорського університету аграрних і гуманітарних наук (MATE) провели ряд гостьових лекції для здобувачів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування». Зокрема, під час академічного візиту відбулася низка спільних консультацій та робочих обговорень іноземних викладачів і співробітників кафедри з метою обміну досвіду та удосконалення освітньо-професійних програм.

Від імені МАТЕ в академічному освітньому процесі взяли участь д-р. габіл. Ілліш Балінт Чаба (Dr. habil. Illés Bálint Csaba) та Тирини проф. д-р габіл. Дунай Анна  (Törőné Prof. Dr. habil. Dunay Anna). Запрошені лектори спеціалізуються у сфері корпоративного управління, що,  у свою чергу, фахово пов’язане із компонентами освітньої програми студентів спеціальності «Облік і оподаткування». Тому, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Менеджмент та маркетинг», спікери провели ряд цікавих і змістовних лекцій, присвячені тематиці основ підприємництва й аналітичних моделей на англійській та угорській мовах.

Щиро вдячні організаторам за можливість реалізації цієї програми академічної мобільності, адже заходи такого роду підвищують професійну базу й якість викладацької майстерності закладу!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar