Наукова студентська конференція на відділенні англійської філології

23 травня 2023 року відділення англійської філології кафедри філології Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ вже всьоме організувало свою щорічну наукову студентську конференцію, в якій взяли участь студенти 3-4 курсів освітнього рівня бакалавр.

За доброю традицією конференцію відкрив проректор ЗУІ Дюло Фодор, який у своєму вітальній промові наголосив на важливості оприлюднення наукових здобутків студентів у сучасних реаліях, а студентська конференція, яка цього року, починаючи з 2021 року, вкотре проводиться в форматі онлайн, – чудова нагода для цього.

Цього року свої дослідження представили вісім студентів другого та третього курсів. Журі (голова – проф. Маріанна Леврінц, члени – Ілона Лехнер та Адальберт Барань, секретар – Еніке Надь-Коложварі) оцінювало доповіді за п’ятьма критеріями: стиль і мова презентації, структура доповіді, подання та аналіз результатів, принцип наочності, професійна компетентність. За підсумками оцінювання журі обрало найкращі роботи, відтак призові місця посіли:

  • 1. місце: Вікторія Тобіаш (3 курс)
  • 2. місце: Емеше Еріка Бадак (3 курс)
  • 3. місце: Жанетт Петраш (3 курс)

Всі учасники отримали грамоти, а переможці – подарунковий набір.

Щиро вітаємо переможців та всіх студентів-учасників і запрошуємо їх зареєструватися для участі в конференції наступного року.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Ілона Густі, Ілона Лехнер та Еніке Надь-Коложварі

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar