Навчальна практика з бухгалтерського обліку

Здобувачі вищої освіти 2 курсу спеціальності “Облік і оподаткування” успішно пройшли навчальну практику з бухгалтерського обліку. Навчальна практика сприяла закріпленню теоретичних знань та формуванню у здобувачів фахових компетенцій щодо порядку ведення бухгалтерського обліку основних господарських процесів на підприємствах.

В рамках проходження навчальної практики з бухгалтерського обліку, студенти 2 курсу пройшли навчання за програмою “Бухгалтерський облік для початківців” на он-лайн платформі PROMETHEUS, розроблений Компанією EY в Україні. Програма курсу включала модулі: основи теорії бухгалтерського обліку, формування капіталу підприємства, кредити, лізинг, основні засоби, кредиторська заборгованість, запаси, дебіторська заборгованість, резерви та забезпечення, складання звіту про фінансові результати, складання звіту про фінансовий стан. Курс формує власне бачення фінансової складової підприємства, забезпечує розуміння необхідних для економічної діяльності бізнес-процесів, розширює знання з бухгалтерського обліку та на практиці дає можливість скласти фінансову звітність.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Здобувачі розглянули весь процес від створення уявної компанії до формування її першої фінансової звітності. Через практику засвоїли теорію бухгалтерського обліку й навчились розуміти фінансову звітність.

Вітаємо студентів з отриманням сертифікатів та успішним проходженням навчальної практики з бухгалтерського обліку!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar