Навесні 2023 року мовні іспити ECL склали 13 осіб

З 2016 року Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ співпрацює з Центром мовних іспитів ECL, що функціонує на базі Центру іноземних мов Печського університету, як місце проведення мовних іспитів за кордоном. У рамках угоди між двома установами міжнародні сертифікати ECL можна отримати і в Берегові. Інститут ім. Ракоці може похизуватися висококваліфікованим викладацьким складом, які здатні оцінити рівень володіння мовою на всіх рівнях: A2, B1, B2 та C1. Викладачі, які приймали іспити, повинні були оновити свої ліцензії до 14 лютого 2023 року, більшість з них зробили це.

Екзаменаційний центр ECL ЗУІ ім. Ф. Ракоці II оголосив черговий прийом заявок на складання мовних іспитів з кінцевим терміном подачі документів до 2 березня 2023 року. Перевірити свої знання з іноземної мови виявили 13 осіб. Іспити проводили 4 викладачами-екзаменаторами у період з 31 березня по 1 квітня 2023 року.

Оголошення результатів відбудеться через чотири календарні тижні, про що всі учасники будуть повідомлені співробітниками Екзаменаційного центру ECL ЗУІ окремо. Сертифікати учасники отримають після того, як вони надійдуть до навчального закладу.

Користуючись нагодою, екзаменаційний центр ECL ЗУІ висловлює щиру вдячність всім учасникам іспиту за довіру, а також за те, що обрали берегівський екзаменаційний центр.

Запрошуємо всім охочих взяти участь у наступному екзаменаційному періоді, реєстрація на який закінчується 11 травня 2023 року. Період проведення мовних іспитів запланований на 9 та 10 червня 2023 року..

Детальнішу інформацію можете знайти в оголошення екзаменаційного центру на сайті ЗУІ за посиланням.

Наталія Вароді,
керівниця екзаменаційного центру ECL ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar