Нові досягнення в ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ

Кваліфікаційна комісія Міністерства освіти і науки України прийняла рішення про присвоєння вчених звань і ступенів 23 грудня 2022 року. Викладацький склад Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ поповнився професором, доцентом і кандидатом наук.

Професор д-р Антоніна Чічук, доцент кафедри педагогіки та психології ЗУІ, отримала звання професора.

Антоніна Цічук здобула ступінь доктора наук у 2020 році. Тема дослідження – особливості освітньої реформи під назвою “Нова українська школа”, вивчення компетентнісної освіти та освіта учнів з особливими потребами.

Професор д-р Антоніна Чічук відповідала вимогам і отримала звання професора.

Д-р Тібор Іжак, II. Викладач кафедри географії і туризму ЗУІ отримав звання доцента.

У 2012 році доктор Тібор Іжак захистив докторську дисертацію в Пецькому університеті на тему “Дослідження природних та антропогенних факторів катастрофічних повеней на Закарпатті”. Він також отримав ступінь доктора філософії в Україні в 2013 році.

Д-р Тібор Іжак відповідав усім вимогам, тому Кваліфікаційна комісія Міністерства освіти і науки України присвоїла йому звання доцента.

Д-р Оршоя Надь, викладач кафедри географії та туризму ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ закінчила докторантуру географії Пецького університету у 2016 році. 9 грудня 2022 року здобула ступінь кандидата наук в Одеському національному технічному університеті. Назва докторської дисертації: Розробка стратегічних орієнтирів регіонального розвитку туризму та рекреаційно-рекреаційної сфери.

Після захисту Кваліфікаційна комісія Міністерства освіти і науки України присвоїла Оршої Надь вчене звання кандидата економічних наук.

Сердечно вітаємо та бажаємо подальших успіхів та плідної праці!

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar