Обговорення освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Середня освіта (Угорська мова та зарубіжна література)»

7-го березня 2024 року відбулася онлайн-зустріч проєктної групи освітньої програми з предметної спеціальності 014.02 Середня освіта (Угорська мова і зарубіжна література) першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. В обговоренні освітньої програми, яка діятиме з в 2024/2025 навчального року, взяли участь члени проєктної групи (гарант освітньої програми Золтан Кормочі, доценти кафедри філології Вільмош Газдаг та Катерина Дудич, вчитель угорської мови та літератури Євгеній Товт, студентка 3 курсу спеціальності «угорська мова і література» Оршоля Леврінц) зовнішні стейкголдери (доцент Веспремського університету Іштван Ладані, вчителька угорської мови та літератури ПЗ «Закарпатський угорський ліцей з угорською мовою навчання» Адріенн Тагі).

Учасники зустрічі обговорили зміст освітньої програми, пропозиції роботодавців, студентів та можливості їх інтеграції в навчальний процес.

Золтан Кормочі коротко представив зміни, внесені до освітньої програми з урахуванням, зокрема, рекомендацій Міністерства освіти і науки України та результатів опитування, проведеного серед студентів щодо рівня їхньої задоволеності навчальним процесом. Після цього члени проєктної групи та зовнішні стейкголдери мали змогу поділитися своїми думками та пропозиціями щодо оновлення освітньої програми, її змісту та ефективності.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar