Обласна Універсіада серед ЗВО підходить до завершення

  26. 04. 2023 р в м. Ужгород на спортивній базі «Юність»  пройшли передостанні змагання в залік XVIII Універсіади серед закладів вищої освіти з футзалу.

На даних змаганнях активну участь прийняла збірна команда ЗУІ ім. Ф. Ракоці II . Однак  з різних причин не всі ЗВО змогли прийняти участь а даному міроприємстві, тому це дуже  відобразилось на їх спортивній гостроті. Всі ігри були прогнозовані, кінцеві результати це само-собою підтвердили. Нашій команді  потрібно було зіграти з футболістами УжНУ та Карпатським інститутом підприємництва ВМУРоЛ «Україна» м. Хуст. 

Першу гру проти команди «Україна» з м. Хуст ми провели на високому рівні, вміло захищалися і гостро переходили в атаку, часто створювали на полі ситуації при яких суперник змушений був помилятись, а це давало нам змогу диктувати хід ігри і в кінцевому результаті отримати впевнену перемогу. Наша команда перемогла з рахунком 2:0.

Значно важче нам далася гра з командою УжНУ, яка дуже добре вкомплектована, в її склад входять ігроки, які грають в командах вищої ліги обласного чемпіонату. На хід гри дуже вплинув пропущений нами гол на першій хвилині, який вибив нас з рівноваги, а разом з тим передав ініціативу Ужгородській команді. В першому таймі ми зуміли вирівняти гру, навіть мали можливість зрівняти рахунок, але дуже добре захищав ворота воротар суперників і зводив на нівець наші атаки. Другий тайм пройшов в явній перевазі суперника, вони більш гостро атакували і все частіше створювали небезпечні ситуації. Ми не змогли витримати такого натиску, частіше почали помилятись і деякі помилки призводили до взяття воріт. Особливо це було помітно під кінець гри коли ігроки вже були виснажені і не змогли на попередньому рівни захищатись. Суперник переміг з рахунком 4 :0. Таким чином з однією перемогою та  поразкою команда ЗУІ завоювала друге місце. Цей результат  гарантує нам,  незалежно від результату останнього змагання з пляжного волейболу, зайняти друге місце в загальному підсумку обласної Універсіади серед закладів вищої освіти. Вітаємо всіх студентів , які брали участь в змаганнях з різних видів спорту протягом навчального року і досягли такого успіху. Так тримати і надалі!

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

                              А. Д. Візавер

   Директор ОСЦ 

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar