Обласна Універсіада серед ЗВО з стрідболу

23. 03. 2023 на базі оздоровчо- спортивного центру ЗУІ ім. Ф. Ракоці II в рамках 18 Універсіади серед закладів вищої освіти  III.-IV. р. а. були проведені змагання з стрідболу.

В них взяли участь,  як чоловічі так і жіночі команди. Всі команди прагнули показати якомога кращі результати, тому що Універсіада наближається до завершення, а у підсумковій таблищі ведеться гостра бородьба за друге та третє підсумкове місце. Тільки Ужгородський національний університет є одноосібним лідером Універсіади і завершить її з великим відривом на першому місці.

Змагання розпочались одночасно  в обох номінаціях , юнак ЗУІ  зіграли першу гру з командою УжНУ, а дівчата з командою МДУ. Серед юнаків спочатку була гостра , запекла спортивна бородьба з перемінним успіжом, ала під кінець гри баскетболісти УжНУ ,  які володіють більшим досвідом участі в таких змаганнях зуміли перехопити ініціативу і впевнено перемогти

Нашим дівчатам в першій грі дістався менш титулований суперник, команда МДУ , яку ми впевнено перемогли. Але раом з тим , нашим дівчатам в другій грі проти УжНУ було дуже важко, команда мобільна на полі, зіграна в її складі була  спортсменка , яка грала в команді вищої ліги і майже всі очки команді принесла вона. Дану гру ми програли.

Юнакі свої ігри проти МДУ та «України» з м. Хуст впевнено виграли, і таким чином максимум можливого було досягнуто.

В підсумку загальні призові  місця мають такий вигляд:

Дівчата:

  1. УжНУ
  2. ЗУІ ім. ф. Ракоці II
  3. МДУ

Юнаки:

  1. УжНУ
  2. ЗУІ ім. ф. Ракоці II
  3. МДУ

Вітаємо команди ЗУІ з досягнутими успіхами, так тримати і надалі.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

А. Візавер
Директор ОСЦ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar