Обліковці та фінансисти на дні кар’єри в ЗУІ

17 квітня  2024 року Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ організував День кар’єри та виставку продукції місцевих підприємців, випускників закладу освіти.

Учасники заходу, серед яких були присутні й здобувачі вищої освіти, викладачі кафедри обліку і аудиту ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ та здобувачі вищої освіти спеціальностей “Облік і оподаткування” та “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок”, мали змогу заслухати тематичні доповіді та цікаві історії успіху колишніх студентів, випускників різних років.

Крім того, що учасники мали можливість особисто поспілкуватися з представниками роботодавців, вони з перших вуст дізналися про нюанси створення власного бізнесу. Спікери підкреслили, що одним з найбільш важливих та дієвих методів досягнення успіху в будь-якій сфері діяльності є мотивація та чітке та виважене планування своїх дій –  саме це є запорукою добробуту, що підвищує шанси отримання престижної роботи.

Такі профорієнтаційні заходи є необхідними, оскільки вони поєднують в собі ярмарки вакансій та виставки компаній-роботодавців із найбільш перспективних сфер діяльності.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Висловлюємо щиру подяку організаторам, усім компаніям-роботодавцям, партнерам та учасникам Дня кар’єри за цікавий, інформативний та пізнавальний захід!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar