Початок навчального 1-го курсу бакалаврату на кафедрі обліку та аудиту

Свято 1 вересня в Закарпатському угорському інституті ім. Ф. Ракоці ІІ створило справжню святкову атмосферу. Після проведення короткої екскурсії кафедра обліку та аудиту тепло вітали новоприбулих студентів, які з нетерпінням та надією дивилися на своє майбутнє. Студенти  спеціальностей “Облік та оподаткування” та “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок” завзято поринули в різноманіття життя Інституту.

Під час заходу здобувачі взяли участь в інформаційному заході, де отримали корисну інформацію про діяльність та можливості Інституту. Після цього куратори двох груп, завідувач кафедри Бачо Роберт та доцент Стойка Наталія, надали інформацію про особливості навчання та кар’єрні перспективи. В першу чергу здобувачі познайомилися з працівниками кафедри обліку та аудиту, які з нетерпінням чекали їх.

В подальшому здобувачі ознайомилися з інфраструктурою Інституту. Вони відвідали Спортивний центр, де вони матимуть змогу дбати про своє фізичне та психічне здоров’я. Під час презентації Інформаційного центру вони дізналися можливості сучасних технологій, які допоможуть їм ефективно навчатися і виконувати свої завдання. Насамкінець ознайомилися із можливостями бібліотеки, де вони зможуть почерпнути знання і розширити свій кругозір.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

День 1-го вересня є не тільки офіційним початком академічного року, але й початком становленням зв’язків між здобувачами та викладачами. Започатковані в цей день зв’язки будуть супроводжувати нових студентів протягом всього їхнього академічного життя в Інституті. Вони дивляться вперед на захопливий і успішний академічний рік, в якому для них будуть надані всі можливості свого розвитку та самореалізації.

Кафедра Обліку та Оподаткування

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar