Позапланова перевірка Державної служби якості освіти

З 8 по 11 листопада 2022 р. у Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ проходила позапланова перевірка Державної служби якості освіти України.

Позапланова перевірка проходила відповідно до Наказу голови Державної служби якості освіти України, Руслана Гурака від 1 листопада 2022 р. № 01-11/18, а підставою для здійснення позапланової перевірки був лист Міністерства освіти і науки України щодо можливих порушень вимог законодавства в Закарпатському угорському інституті ім. Ференца Ракоці ІІ (вх. від 05.10.2022 № 12/01-08-ДСК). Предмет здійснення перевірки: додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері вищої освіти з питань, порушених у листі Міністерства освіти і науки України.

У здійсненні перевірки брали участь:

Носова Світлана Анатоліївна – начальник відділу контролю за наданням освіти дорослим департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України.

Соколкова Олеся Володимирівна – головний спеціаліст департаменту контролю у сфері вищої, фахової передвищої освіти і освіти дорослих Державної служби якості освіти України.

Залучені до складу члени комісії:

Молнар Шандор Берталонович – доцент кафедри фізико-математичних дисциплін Українсько-угорського навчально-наукового інституту  Державного вищого навчального закладу  « Ужгородський національний університет» ( за згодою).

Храпкіна Валентина Валентинівна – професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Національного університету «Києво-Могилянська академія» ( за згодою).

У ході повної позапланової перевірки суттєвих порушень законодавства України не виявлено. На основі виявлених порушень Комісія склала акт із зауваженнями та рекомендаціями щодо діловодства та ведення документації закладу.

Керівництво Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ вдячний членам комісії за високу професійну компетентність та доброчесність.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar