Практика з екскурсоводства в долині Латориці

12 квітня 2024 року студенти 3-го курсу спеціальності «Туризм» Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ організували одноденну екскурсію Закарпаттям для інших курсів цієї спеціальності в рамках проходження виробничої практики з екскурсоводства.

Екскурсію організували 6 студентів заочної форми навчання спеціальності «Туризм» та керівники практики Еніко Шаш та Атілла Товт. Загалом в екскурсії взяли участь 37 студентів, яких, поряд з керівниками практики, супроводжувала викладачка Лівія Гергей.

Екскурсія проходила переважно в долині річки Латориця, за маршрутом Берегове-Мукачеве-Свалява-Поляна-Берегове. Учасники відвідали, зокрема, Мукачівський замок, Будинок творчості Адальберта Ерделі, центр міста Мукачева, Угорський дім ім. Мігая Мункачі, Свалявський меморіальний парк та санаторій «Квітка Полонини».

Під час програми учасники отримали корисну інформацію про відвідані ними населені пункти та об’єкти. Третьокурсники ж отримали досвід у проведенні та організації автобусних екскурсій та екскурсій по місту. Окрім туристичних екскурсій, організатори також підготували для учасників різноманітні інтерактивні завдання. Програма також стала чудовою нагодою для згуртування колективу як організаторів, так і учасників.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Користуючись нагодою, ми хотіли б подякувати інституту за фінансову підтримку та викладачам кафедри географії та туризму за їхній внесок у реалізацію цієї програми.

Беатрікс Гододі
студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar