Про зустріч студентів-обліковців з видатним міжнародним кредитологом зі Швейцарії

У понеділок, 3 жовтня 2022 року, студенти 3 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» ЗУІ мали можливість поспілкуватися в онлайн-форматі з міжнародним кредит-менеджером, бізнес-тренером та консультантом Андрієм Січкою.

Пан Андрій має багаторічний досвід успішного управління глобальними кредитними портфелями з тисяч клієнтів у десятках країн світу. Серед провідних компаній, для яких були успішно реалізовані консалтингові та тренінгові проекти, фігурують такі всесвітньо відомі компанії, як JT International, Golder Electronics, Electrolux, Danfos. Обіймав посаду директора із розвитку Асоціації Кредитних Менеджерів Центральної та Східної Європи (ACCEE). Член Королівського Інституту Управління Кредитом Великобританії (СІСМ) та Асоціації Міжнародних Директорів з Кредиту (AICD). Автор ряду публікацій на тему управління кредитом, співавтор “Credit Mentor Ship” та східноєвропейського видання книги «Happy Customers Faster Cash». Засновник та управляючий партнер компанії Credit Engineering (Женева, Швейцарія).

Зустріч відбувалася у рамках вивчення навчальної дисципліни «Міжнародні фінанси», де студенти мали змогу у вільному форматі спілкуватися та запитувати спікера про особливості кредитного управління. Розглянули аспекти сутності та необхідності товарного кредиту, особливості формування кредитних рейтингів, специфіку роботи кредитолога, види сучасних кредитних інструментів, які поширені щодо різних видів товарів, особливості кредитного страхування тощо. Зустріч була цікавою й неординарною.

Висловлюємо щиру вдячність пану Андрію Січці за приділений дорогоцінний час, можливість поспілкуватися та поділитися своїм практичним досвідом зі студентами.

 

Ніна Пойда-Носик,
д.е.н., професор кафедри обліку і аудиту ЗУІ

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English