Продовжується сезон спортивних змагань серед вищих навчальних закладів

Наступне змагання після легкоатлетичного кросу було змагання з пляжного волейболу, яке відблося 08.10.2021р. в м. Ужгород на стадіоні Авангард.

Наш заклад зміг делегувати на змагання трьох студентів та трьох студенток. Серед хлопців:  Паллагі Матей Акош (4 курс, англійська філологія), Мозговой Іштван (5 курс, математика) та Сіладі Кароль  ( 1 курс туризм), серед дівчат: Біба Олександра (4 курс, англійська філологія), Ковач Ніколетта (2 курс, українська філологія) та Нодь Юлія (2 курс, українська філологія).

У пляжний волейбол двоє гравців можуть знаходитися на полі. Так, як уже осінь на дворі, і погода не радує теплим сонечком, у піску, босими ногами було грати не дуже приємно.

Наші дівчата вперше були на змаганнях  з пляжного волейболу і досягли досить  успішний результат. Серед вищих навчальних закладів посіли третє призове місце.  У юнаків була  запекла боротьба, наша команда боролась до останнього і це дало їм змогу заняти почесне друге місце.

Підсумкові результати змагань серед юнаків такі:

 

Ужгородський національний університет

Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ

Мукачівський державний університет

Мукачівський торгово-економічний коледж

Хустський інститут

 

Підсумкові результати змагань серед дівчат такі:

 

Ужгородський національний університет

Мукачівський державний університет

Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ

Мукачівський торгово-економічний коледж

 

Дякуємо студентам, які взяли участь у даних змаганнях, за їхню наполегливість та спортивну витримку. Бажаємо їм подальших успіхів у спортивних баталіях!

Надь Юлія

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar