Професійна практика у рамках неформальної обстановки: студенти-обліковці на Турул-експо

Кафедра обліку і аудиту, як структурний підрозділ економічної освіти Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, завжди вважала важливим приймати участь у економічних і підприємницьких форумах, які створюють можливості студентам особистісно орієнтовано розвиватися й наблизитися до ринкового середовища.

У 2021 році Спілка угорських підприємців Закарпаття уже ввосьме організувала Міжнародну ярмарку-виставку «Турул-експо», мета якої – презентувати місцевими підприємцями свої власні товари й послуги. Здобувачі вищої освіти 3-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» мали можливість познайомитися з підприємцями, побачити які маркетингові комунікації вони використовують для стимулювання збуту і продаж, як організовують власну справу тощо. Зокрема студенти взяли участь у круглому столі й діловому форумі, де дипломатичні представники та іноземні підприємці обговорювали можливості залучення транскордонних інвестицій для реалізації спільних проєктів.

Сподіваємося, що захід такого роду надасть можливість студентам відчути підприємницький дух, зокрема допоможе згенерувати бізнес-ідеї та відкрити свій власний бізнес у майбутньому!

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar