Професорка кафедри обліку і аудиту ЗУІ у складі експертної комісії НАН України

25-26 травня 2023 року відбулося засідання експертної комісії Національної академії наук України з оцінювання роботи Закарпатського регіонального центру соціально-економічних і гуманітарних досліджень НАНУ за період 2017-2022 рр.

Постійна комісія за науковими напрямами при секції суспільних і гуманітарних наук НАН України заздалегідь затвердила склад Експертної комісії (ЕК), до складу якої увійшла професорка кафедри обліку і аудиту, докторка економічних наук Ніна Никифорівна Пойда-Носик. Очолила комісію заступниця директора Інституту регіональних досліджень ім. М.І. Долішнього НАН України, докторка економічних наук, професорка Сторонянська Ірина Зеновіївна. Від НАН України для участі в оцінювальному візиті до установи був делегований Манцуров Ігор Германович, директор Інституту системних статистичних досліджень, член-кореспондента НАН України, доктор економічних наук, професор.

Робота комісії здійснювалася відповідно до «Методики оцінювання ефективності діяльності наукових установ Національної академії наук України», затвердженої Постановою Президії НАН України №33 від 11.01.2023р. За результатами оцінювання роботи Закарпатського регіонального центру соціально-економічних і гуманітарних досліджень НАНУ за період 2017-2022 рр установі було присвоєно високу категорію Б.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English