У Берегівському базовому дитячому садочку гімназії ім. Каталін П. Франгепан відбувся випускний

Випускний у дитячому садку – це незабутній момент, момент, коли малюки прощаються з вихователями та розпочинають новий етап свого життя – навчання у початковій школі. Саме такий момент пережили 43 учні Берегівського базового дитячого садочка гімназії ім. Каталін П. Франгепан, які сказали «до побачення» своєму рідному дитсадку. У навчальному закладі провели дві випускні урочистості – 31 травня – у групах «Білочка», «Вінні-Пух» та «Равлик», а 1 червня – у групі «Бджілка».

Захід відкрила завідувачка ДНЗ Сільвія Станкович, яка звернулася до батьків з вітальним словом. У своїй промові вона звернулася насамперед до батьків, без чиєї участі діти не знаходилися б сьогодні тут.

«Дякуємо вам за те, що повірили в нас і довірили нам своїх малюків»,

– зазначила вона. Потім керівниця звернулася до дітей, побажавши їм щасливих років навчання у школі, а також висловила сподівання, що вихованці завжди з любов’ю згадуватимуть про свій дитячий садочок.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Після вітальних слів сцену заповнили найменші вихованці.

У музично-танцювальному шоу малюки представили всі свої творчі досягнення, які вони опанували за ці роки – декламували й вірші, співали пісень, розповідали прислів’я та приказки. Викладачка народних ігор школи Угорської школи народної творчості «Туліпан Танода» Габріелла Сіладіней Товт підготувала для дітей програму з народних пісень та ігор. Завдяки заняттям Тані Шелельо «Соломійка» українською мовою та Катерини Рац «Мері Поппінс» англійською мовою діти так захопилися вивченням обох мов, що на сцені прозвучали пісні та проводилися ігри одразу двома мовами – українською та англійською. Крім того, протягом дня відбулася невеличка гра, де батьки дітей демонстрували своє вміння швидко та вправно пакувати шкільні портфелі своїх дітей.

Наприкінці церемонії батьки висловили подяку вихователям, нянькам і персоналу дитячого садка за прояв любові до дітей, а також за сумлінне виконання своїх професійних обов’язків.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Аніта Курмай

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English