Співпраця між Закарпатським обласним краєзнавчим музеєм ім. Т. Легоцького та Закарпатським угорським інститутом ім. Ференца Ракоці ІІ

21 березня 2024 року в Ужгородському замку відбулася зустріч керівництва Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводара Легоцького та Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ і підписання угоди про наукову і творчу співпрацю між двома закладами.

Документ про співпрацю підписали президент ЗУІ Ільдіко Орос, ректор ЗУІ Степан Черничко та Ольга Шумовська, директор музею.

На заході були присутні також завідувачка відділу історії та краєзнавства музею Валерія Русин та проректор з навчально-методичної роботи, доцент кафедри історії та суспільних наук Адальберт Рац.

Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці передав керівництву краєзнавчого музею копію портрету молодого Тиводара Легоцького, яку науковці Інституту виготовили з оригіналу, що прикрашає стіни Науково-дослідного центру імені Легоцькі Тіводора в Інституті з 2015 року.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar