Співробітник кафедри обліку та аудиту провів фінансовий тренінг з банківського кредитування

На запрошення організацій Доркас Україна та Pro Agrikultura Carpatika д.е.н., проф., завідувач кафедри обліку та аудиту Бачо Роберт Йосипович провів фінансовий тренінг на тему «Особливості банківського кредитування в Україні» у смт. Велика Добронь та селі Вербовець.

Метою тренінгу є своєчасне отримання закарпатськими сільгоспвиробниками та підприємцями актуальної інформації про поточний стан банківського кредитування в Україні. В основному доповідач торкався особливостей, форм і типів кредитних продуктів. Оскільки для фермерів наявність та безперервне забезпечення фінансовими ресурсами є важливими для безперебійного ведення їх діяльності, тому важливо знати про можливості та проблеми, пов’язані з банківським кредитуванням. Під час тренінгу спікер приділив особливу увагу ознайомленню з наявними в Україні програмами кредитування з державною підтримкою, серед яких виділяється програма «Доступні кредити 5-7-9%».

Під час та після презентації була можливість обмінятися думками та нівелювати упередження щодо кредитування, а також висвітлити його позитивні сторони для слухацької аудиторії.

Кафедра обліку і аудиту

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar