Магістри облікового фаху прийняли участь у програмі віртуальної мобільності

Здобувачі магістерської програми «Міжнародний облік і оподаткування» в період 19.04.2023-24.05.2023  прийняли участь у Програмі віртуальної мобільності «НАЙКРАЩІ ПРАКТИКИ ЄС-Україна ЩОДО ДОСЯГНЕННЯ ЦСР» в рамках реалізації проєкту Жана Моне Еразмус на запрошення Сумського державного університету.

Проєкт “Transparency. Accountability. Responsibility. Governance. Europe. Trust. Sustainability”, Erasmus+ передбачав вивчення тем: Екологічний облік і екологічні практики, Технології блокчейн для стійкої цифрової трансформації, Порівняльний аналіз ЄС та України зі складання звітності зі сталого розвитку на прикладі нафтопереробних компаній, Практики розвитку кадрового потенціалу для забезпечення сталості людського капіталу: досвід Європейських роботодавців, Бенчмарки у сфері сталого розвитку: досвід Україна – ЄС.

Насичена та цікава програма проекту дозволила розширити усвідомлення традиційних рамок дисциплін облікового напряму і значно підвищила фахові компетенції слухачів магістерської програми, що підтверджено відповідними сертифікатами.

    Ця стаття також доступна наступними мовами:

  • Magyar
  • English